LVI Työt

Vaasan Putkiasennus Oy tarjoaa LVI-alan palvelut ammattitaidolla ja kustannustehokkaasti. Teemme luotettavasti kaikki LVI-asennukset ja LVI-huoltotyöt sekä uudisrakennus- että saneerauskohteisiin. Päätoimialueemme on Vaasa, Mustasaari ja lähikunnat.

LVI asennukset Vaasa

Palvelemme esim. seuraavissa asioissa:

  • Kaikki lvi-alan työt
  • Putkistosaneeraukset
  • Ilmastointityöt
  • LVI-saneeraukset
  • LVI-huollot
  • LVI Työt Vaasa
  • Huollot ja korjauksen
  • Omakotitalon LVI työt

Vaasan Putkiasennus Oy toteuttaa LVI työt ammatitaidolla Vaasan seudulla.

Lvi-asioissa on aina syytä panostaa hyvään työnjälkeen. Osaava ammattilainen tekee työn taidolla, jolloin työnjälki kestää aikaa ja käyttöä. Huono asennus, huolimaton korjaus ja laiminlyöty huolto saattavat johtaa mittaviin vahinkoihin. Olemme toimineet jo pitkään Vaasan seudulla ja pystymme toteuttamaan niin isot kuin pienetkin työt, aina huolellisella työnjäljellä. Saat meiltä lvi-työt myös vaativiin kohteisiin. Kauttamme saa myös tunnetuimmat LVI alan tarvikkeet ja kalusteet.  Tarjoamme apuamme myös remonttien rahoitusjärjestelyissä ja -mahdollisuuksissa.

Uudisrakentamisen palvelut yrityksille ja yksityisille

Kysy meiltä myös uudisrakentamisen palveluistamme. Uudisrakentamista tarjoamme sekä yrityksille että yksityisille ja olemme toteuttaneet kaikenkokoisia kohteita. Teemme rivitalojen ja omakotitalojen putkityöt ja LVIS työt.

Lvi-asennuksissa panosta ammattitaitoon

Palveluihimme kuuluvat kaikenlaiset LVI työt uudis- ja saneerauskohteisiin. Hoidamme niin vesijohto- ja viemäriasennukset, lämpöjohtoasennukset, lattialämmitykset, ilmastointiasennukset kuin lämmitysmuotojen muutoksetkin. Lisäksi teemme kaikenlaiset huollot ja korjaukset. Olemme erikoistuneet myös lvi-töiden valvontaan sekä liiketilojen rakentamiseen.

Remontoija, taloyhtiö ja yrittäjä: kysy meiltä saneeraustarjous

Kun lvi-järjestelmäsi kaipaa saneerausta tai huoltoa, kysy meiltä tarjousta. Toteutamme lukuisia lvi-saneerauksia lämpö- ja vesijohtoihin asuntoyhtiöihin, omakotitaloihin ja yrityksillekin. Teemme niin pienet kuin suuretkin LVI-alan työt aina aikataulussa pysyen. Voit teettää työt kokonaisurakkana Avaimet käteen -periaatteella tai osaurakkana, juuri niin kuin itse haluat. Teemme työt sopimuksen mukaan joko tuntityönä tai urakkana.

Ota yhteyttä 050 383 3345 tai lähetä sähköposti vaasanputkiasennus@gmail.com