Putkiremontti

Tarjoamme monipuoliset Putkiremontit ammattitaidolla ja luotettavasti. Teemme Putkiremontit omakotitaloihin, rivitaloihin, paritaloihin ja kerrostaloihin. Toimimme Vaasassa ja Vaasan lähialueilla.

Putkiremontti / Käyttövesiremonttien ajankohta on nyt! Ei vasta sitten kun sukat kastuu tai varpaita palelee…
Tilaa putkiremontti kartoitus ja saat tarjouksen käyttövesiremontin kustannuksista!

Putkiremontit Vaasa

  • Käyttövesiremontit
  • Putkiremontit
  • Omakotitalojen käyttövesiremontit
  • Lämpöverkkoremontit ja lämpökattiloiden vaihdot
  • Linjasaneeraukset
  • Putkiremontti Vaasa
  • Käyttövesisaneeraus

Putkiremontti on käsitteenä laaja.

Jos vesivahinko pääsee yllättämään, kustannukset saattavat kohota moninkertaisesti. Piilevä vesivahinko voi aiheuttaa vakavaa vahinkoa kiinteistöllesi. Käyttövesijärjestelmän ollessa kyseessä puhutaan ennakoivasta remontista. Ennakoituna oikein ajoitetulla remontilla on monia hyviä puolia:

– Vältytään vesivahinkojen aiheuttamilta suuriltakin kustannuksilta

– Talon arvo kasvaa vähintään remonttiin kuluvan summan verran, usein jopa enemmän

– Monissa tapauksissa käyttöveden laatu paranee

Perinteinen putkiremontti

Me toteutamme putkiremontteja omakotitaloissa pelkästään perinteisellä tekniikalla, jossa siis vanhat putket puretaan ja niiden tilalle asennetaan uudet putket. Tämä on Suomessa käytetyin ja varmin tapa uusia putket, tällöin mahdollisissa vahinkotapauksissakin vakuutusyhtiöt korvaavat vahingot täysimääräisinä, toisin kuin pinnoitus ja sukitustekniikoiden kanssa, joissa aina täytyy arvioida, että onnistuiko remontti vai tuliko asennuksessa jokin ongelma, jonka tähden ei korvatakkaan vahinkoa.

Tyypillisesti perinteisessä putkiremontissa uusitaan sekä viemärit että käyttövesiputket, jolloin koko putkisto saadaan tuotua nykyaikaan. Mikäli viemärisi ovat vielä hyvässä kunnossa on mahdollista toteuttaa myös pelkkä käyttövesiputkien uusinta, josta lisää alempana.

Putkiremontin kestoon kestoon vaikuttaa vesipisteiden määrä ja remontoitavien tilojen kokonaismäärä sekä talosi materiaali, puutaloissa purkutyöt on nopeampi toteuttaa kuin kivitaloissa.

Käyttövesiremontti

Käyttövesiputkien uusinnassa ideana on tehdä vain uudet käyttövesiputket, mutta jättää viemärit ennalleen. Tällöin viemäriesi täytyy siis olla vielä hyvässä kunnossa, mutta käyttövesiputket kaipaavat jo uusimista. Käyttövesiputket uusitaan tyypillisesti pintavetoina, jolloin uudet putket saadaan asennettua juurikaan rakenteita rikkomatta. Lisäksi ne voidaan koteloida piiloon, jolloin uusituista putkista ei jää näkyville kuin kylpyhuoneiden vesikalusteille tulevat uudet kromiputket. Vanhat käyttövesiputket jätetään yleensä rakenteiden sisälle ja sinetöidään, jolloin purkamista ei käytännössä tarvitse juurikaan tehdä.

Tietoa putkiremontin vaiheista -> Lue Tästä

Ota yhteyttä 050 383 3345 tai lähetä sähköposti vaasanputkiasennus@gmail.com